Attila Open

Het open toernooi van tennisvereniging Attila is een officieel KNLTB dubbeltoernooi. Ieder jaar is het hartstikke gezellig met deelnemers uit de hele regio Utrecht. Het toernooi vindt plaats in week 13 (eind maart) zodat iedereen ingespeeld de voorjaarscompetitie kan beginnen. Tijdens het toernooi is het vaak erg gezellig in ons clubhuis.

Attila Happy Slam

De Attila Happy Slam is alleen voor leden van Attila. Het telt niet mee voor de KNLTB rating en is dus voor de fun! Fun is waar het allemaal om draait bij de Attila Happy Slam. Een week lang leuke korte wedstrijden en iedere avond een activiteit.

Nieuwjaarstoernooi

Traditiegetrouw sluiten we het jaar af met het nieuwjaarstoernooi in de hallen van sportcentrum Oudenrijn. Hierop komen altijd veel leden op af en de champagne vloeit rijkelijk.

attilabestuur@gmail.com