FAQ

Baan huren

 • Kan ik als niet-lid een baan huren bij Attila?

Nee, helaas gaat dat niet. Een baanreservering is verplicht en die kan alleen gemaakt worden door leden. Ook hebben we geen mogelijkheden om niet-leden incidenteel toegang te geven tot onze banen. Wel kan een Attila-lid een introducee meenemen om die kennis te laten maken met de vereniging. Je meldt deze introducee digitaal aan via onze app. Dat kost 5 euro per keer en wordt achteraf afgeschreven. Dit is alleen mogelijk doordeweeks overdag en in de weekenden.

Wachtlijst

 • Heeft Attila een wachtlijst? 

Nee! Dus schrijf je snel in.

Lidmaatschap

 • Wat zijn de verschillen tussen een introductielidmaatschap (3 maanden) en een volledig lidmaatschap?

Met het introductielidmaatschap kun je 3 maanden onbeperkt tennissen. Met een introductielidmaatschap kun je niet inschrijven voor competitie of de reguliere tennislessen. Dat kan met een volledig lidmaatschap wel en bovendien is het tarief per maand een aantal euro goedkoper. 

 • Nadat ik me heb ingeschreven, kan ik dan direct afhangen?

We snappen je enthousiasme! Onze ledenadministrateur moet iedere inschrijving handmatig bevestigen zodat alleen correcte inschrijvingen worden aangemeld bij de tennisbond. Heb dus een aantal dagen geduld, we zijn ermee bezig.

 • Nadat ik lid ben geworden, hoe lang duurt het dan voor ik een pasje krijg?

Het kan één tot meerdere weken duren voor je pasje bij Attila wordt bezorgd. Hiervoor zijn we afhankelijk van de tennisbond. Met name in maart kan het langer duren. Met het pasje kun je het gedeelte van het clubhuis openen waar de toiletten zijn en de bediening van de baanverlichting. Je hebt je pasje niet nodig om banen te reserveren.

 • Ik heb nog niet zo veel ervaring met tennis. Hoe kan ik de club beter leren kennen?

We hebben normaal gesproken op woensdagavond om 20.00 uur een toss. Tijdens de toss speel je dubbels met wisselende leden. Het is dan ook gezellig op het terras! Verder raden we onze interne competitie aan. Dit gaat via een app die het makkelijk maakt om met nieuwe mensen van jouw niveau te tennissen. Tenslotte hebben we een aantal commissies en groepen actieve leden. Misschien iets voor jou om bij aan te sluiten?

 • Waardoor is jullie contributie zo laag vergeleken met andere Utrechtse tennisclubs?

Bij de meeste tennisverenigingen in Utrecht betaal je al gauw €200 euro per jaar of meer. Bij ons is de contributie maar €160 per jaar. Dit komt omdat onze tennisbanen onderhoudsarm zijn en we geen pachter achter de bar hebben. 

Tennisles

 • Wat kosten tennislessen?

16 tennislessen van 50 minuten voor 4 personen kosten ongeveer €210. Balance Tennis Academy (BTA) is als tennisschool betrokken bij Attila.

 • Wanneer kan ik tennisles volgen?

Deze cyclus wordt 2 x per jaar gegeven. Winterlessen worden grofweg gegeven van oktober t/m maart. Zomerlessen van april t/m September. Inschrijving voor de lessen kan tot enkele weken van de start van de lessen, en op voorwaarde dat je een volledig lidmaatschap hebt.

Het tennispark

 • Welke ondergrond heeft tennisvereniging Attila?

We spelen sinds de zomer van 2022 op nieuwe banen, namelijk ProBounce. Door het waterdoorlatende ontwerp kan er het hele jaar door worden gespeeld op onze banen. De baan is 'medium fast', je kan er op glijden en de bal laat een lichte afdruk achter.

 

 • Kan ik contant betalen?

Nee, we hebben geen contant geld op de club. Je kunt alleen met pin betalen.

 • Waardoor zijn jullie barprijzen zo laag? 

Koffie en thee kosten bij ons €1,20, fris €1,70, bier €2 en speciaalbier van de Leckere €3. Ideaal, toch? We hebben geen pachter en hoeven daardoor geen commerciële prijzen te vragen. Tijdens toernooien staan leden achter de bar. Tijdens de competitie vragen we de thuisspelende teams om de drankjes voor jou en de tegenstanders te regelen. Voor de overige avonden kun je zelf de drankjes pakken en direct afrekenen met het pinapparaat.

 • Wat zijn de zakelijke mogelijkheden bij Attila, bijv. het huren van banen voor ons bedrijf?

Stuur graag even een mail aan [email protected]. Voor zakelijke mogelijkheden denken we graag mee.

 • Zat tennisvereniging Attila vroeger niet op een andere plek? 

Oplettend! Klopt, we zaten eerst langs de A2. Toen die verbreed werd zijn we verhuisd naar onze huidige locatie naast de Prins Claus brug in de Utrechtse wijk Papendorp.

Digitaal

 • Wat moet ik doen bij digitale problemen (bijv. met de app)?

Check deze link eens, misschien helpt dat. Zo niet, of andere digitale problemen? Mail dan even naar [email protected]


---

Staat je vraag hier niet bij? Weet ons te vinden: [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Mail ons

T.V. Attila

Tirionlaan 1c
3528 BM Utrecht

KVK-nummer

40480659