FAQ

Frequently Asked Questions (FAQ)

Heeft Attila een wachtlijst?

Nope :)

Ik heb nog niet zo veel ervaring met tennis. Hoe kan ik de club beter leren kennen?

Kom eens langs op een woensdagavond. Die avond hebben we tossavond. Vanaf 20 uur speel je ieder half uur een gezellige dubbel met verschillende leden van verschillende niveaus. Die avond kun je ook de sfeer op de club proeven en vragen stellen die je hebt. 

Waardoor is jullie contributie zo laag vergeleken met andere Utrechtse tennisclubs?

Bij de meeste tennisverenigingen in Utrecht betaal je al gauw € 200 euro per jaar of meer. Bij ons is de contributie maar € 160 per jaar. Dit komt omdat onze ondergrond onderhoudsarm is en we geen pachter achter de bar hebben. 

Kan ik eenmalig een baan huren bij Attila met een ander niet-lid?

Nee, het is niet mogelijk voor niet-leden eenmalig een losse baan te huren voor 1-2 uur. Wel kun je als Attila-lid een introducee maximaal drie keer meenemen om die kennis te laten maken met de vereniging. Je meldt deze introducee aan op het afhangsysteem in het clubhuis. 

Voor bedrijven die op vaste basis een of meerdere banen willen huren bieden we wel mogelijkheden. Meer informatie hierover kun je opvragen via [email protected]

Waardoor zijn jullie barprijzen zo laag? (koffie/thee €1,20, fris €1,70, bier €2 en speciaalbier van de Leckere €3) 

We hebben geen pachter en hoeven daardoor geen commerciële prijzen te vragen. Tijdens toernooien staan leden achter de bar. Tijdens de competitie vragen we de thuisspelende teams om de drankjes voor jou en de tegenstanders te regelen. Voor de overige avonden kun je zelf de drankjes pakken en direct afrekenen met het pinapparaat.

Welke ondergrond heeft tennisvereniging Attila?

We spelen op kushioncourt banen. Dit is het meest te vergelijken met hardcourt wat je kunt kennen van de Australian Open en de US Open. Je kunt hier dus niet op glijden. Wel kun je er het hele jaar op spelen, kun je goed afzetten om van de ene hoek naar de andere te gaan en heeft de bal een constante stuit. Hierdoor heb je relatief lange rallies. 

Wordt de baan niet glad als het regent?

Als het licht miezert dan wordt de baan wat glad, vooral op de lijnen. Als het wat harder regent wordt de baan weer stroef, en daardoor niet meer glad. De bovenlaag van onze baan heeft miljoenen kleine kussentjes met gaatjes ertussen waar het water door wegloopt. We hebben dus nooit plassen op de baan staan. Zelfs met sneeuw kun je bij ons tennissen als je de sneeuw wegschuift.

 

Kan ik contant betalen?

Nee, we hebben geen contant geld op de club. Je kunt alleen met pin betalen.

Nadat ik lid ben geworden, hoe lang duurt het dan voor ik een pasje krijg?

Het kan één tot meerdere weken duren voor je pasje bij Attila wordt bezorgd. Hiervoor zijn we afhankelijk van de tennisbond. Met name in maart kan het langer duren. Het pasje ligt voor je klaar achter onze bar. Met het pasje kun je het toegangshek openen en afhangen. Doordeweeks is 's avonds het hek gewoon geopend.

Zat tennisvereniging Attila niet eerst op een andere plek? 

Klopt, we zaten eerst langs de A2. Toen die verbreed werd zijn we verhuisd naar onze huidige locatie naast de Prins Claus brug in de Utrechtse wijk Papendorp.

Neem voor overige vragen over lid worden bij Attila contact op met [email protected] 

 

 

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 293 6927

T.V. Attila

Tirionlaan 1c
3528 BM Utrecht