Tarieven 2019

Tennisvereniging Attila heeft een van de laagste contributies van Utrecht. Je kunt bij ons het hele jaar door tennissen en we hebben geen wachtlijst.

Volledig lidmaatschap (april t/m maart):

Type Tarief
Senior lid (18 jaar en ouder) € 160
Junior lid (t/m 17 jaar) € 100
U-pas lid senior (18 jaar en ouder) € 80
U-pas lid junior (t/m 17 jaar) gratis

Eenmalig inschrijfgeld (alleen voor nieuwe volledige lidmaatschappen): € 15 p.p.

Indien je later in het jaar start, dan betaal je voor de maand waarin je je aanmeldt t/m maart. Voorbeeld:

• Stel je wilt in oktober bij Attila volledig lid worden. Je betaalt dan voor 6 maanden volledig lidmaatschap €80 (160 * 6/12 = 80) voor de periode oktober t/m maart.

Het lidmaatschap wordt aangegaan voor de periode van de ingangsdatum tot 1 april in het komende jaar en wordt automatisch verlengd. Opzegging voor het volgende jaar moet schriftelijk of per e-mail aan de ledenadministratie op uiterlijk 31 december van het lopende jaar plaatsvinden. Opzeggen na deze datum betekent dat u € 20,- bonds­kosten moet betalen, omdat de vereniging die dan al heeft moeten overmaken aan de KNLTB.

Met een volledig lidmaatschap kun je meedoen aan de zomertennislessen (april t/m september) en wintertennislessen (oktober t/m februari). Tevens word je als volledig lid ingeschreven bij de KNLTB, zodat je mee kan doen aan de KNLTB voorjaarscompetitie in april & mei, de KNLTB najaarscompetitie in september en oktober en aan KNLTB-toernooien.

Let op dat je je al in februari moet opgeven voor zomertennislessen en de voorjaarscompetitie (en dus ook dan al lid moet zijn).

Elk senior volledig lid tekent bij inschrijving voor een jaarlijkse extra bijdrage van € 45. Wanneer je aan het einde van het seizoen (april t/m maart) minimaal 7 uur aan werkzaamheden ( commissie, evenement organiseren bij Attila of schoonmaakdag) voor de vereniging hebt verricht, dan zal het bedrag van € 45 niet worden afgeschreven van je bankrekening. Op deze manier stimuleren we leden om werkzaamheden voor de club te doen. Het is ook mogelijk om de werkzaamhedenverplichting jaarlijks af te kopen, door aan het begin van het seizoen een bedrag van € 45,- euro over te maken op rekeningnummer NL19INGB0002083141 t.n.v. TV Attila met als omschrijving "afkoop werkzaamheden seizoen 20## / 20## + naam van de betaler". Ook in dit geval wordt dit bedrag niet op grond van de machtiging geïncasseerd.

Introductielidmaatschap voor 3 maanden:

Type Tarief
Introductielidmaatschap € 50
Introductielidmaatschap + 4 introlessen € 65

Met een introductielidmaatschap kun je 3 maanden onbeperkt tennissen bij Attila. De 4 introlessen zijn o.b.v. voldoende deelnemers en alleen bedoeld voor mensen zonder tenniservaring. Je krijgt echt de beginselen van het tennissen geleerd in deze 4 lessen. Het tijdstip bepalen waarop de introlessen plaatsvinden gaat in overleg met de ledenadministratie en BTA. Een introductielidmaatschap kan maar 1 x aangegaan worden, na afloop wordt gevraagd of wil stoppen of dat je volledig lid wil worden.

Heb je nog vragen over het lidmaatschap? Stel ze via [email protected]