Lidmaatschap

T.V. Attila heeft in vergelijking met andere clubs in Utrecht lage contributiekosten. Dat komt door onze organisatie en banen. 

Volledig lidmaatschap (1 januari 2022 t/m 31 december 2022)

Type  Tarief
Senior lid (18 jaar en ouder) € 160
Junior lid (t/m 17 jaar) € 80
Senior lid rolstoel € 104
Eenmalige inschrijfkosten € 18


Met een volledig lidmaatschap kun je allereerst zo vaak tennissen als je wil op de banen van T.V. Attila. Reserveren kan via je computer of smartphone. Een volledig lidmaatschap is een voorwaarde om je te kunnen inschrijven bij tennisschool BTA voor de zomertennislessen (april t/m september) en wintertennislessen (oktober t/m februari). Let op dat je je al in februari moet opgeven voor zomertennislessen en de voorjaarscompetitie (en dus ook dan al lid moet zijn), en dat als je je opgeeft voor winterlessen je ook zeker weet dat je het volgende jaar lid blijft. Tevens word je als volledig lid ingeschreven bij de KNLTB, zodat je mee kan doen aan de KNLTB voorjaarscompetitie in april en mei, de KNLTB najaarscompetitie in september en oktober en aan KNLTB-toernooien. 

Wat als ik niet in januari start?
Indien je later in het jaar start, dan betaal je naar rato voor de resterende maanden van het jaar inclusief de maand waarin je lid wordt. Voorbeeld: als je vanaf 14 juli volledig lid wil worden betaal je voor 6 maanden volledig lidmaatschap € 80 (160 * 6/12 = 80) voor de periode juli t/m december.

Volledig lidmaatschap met U-pas

Type Tarief
Senior met U-pas  50% van de contributie via U-pas 50% door het lid zelf
Junior met U-pas 100% van de contributie via U-pas


In Utrecht kennen we de U-pas, een gratis pas om bijvoorbeeld te kunnen sporten voor mensen met een laag inkomen. Deze kun je inzetten bij T.V. Attila. Je krijgt korting op het tarief, maar verder heb je alle voordelen van een volledig lidmaatschap.

Regeling werkzaamheden (€45-regeling)

Elk senior volledig lid tekent bij inschrijving voor een jaarlijkse extra bijdrage van € 45. Wanneer je aan het einde van het seizoen (januari t/m december) minimaal 7 uur aan werkzaamheden (bijvoorbeeld in een commissie, evenement organiseren bij Attila of schoonmaakdag) voor de vereniging hebt verricht, dan zal het bedrag van € 45 niet worden afgeschreven van je bankrekening. Op deze manier stimuleren we leden om werkzaamheden voor de club te doen. Het is ook mogelijk om de werkzaamhedenverplichting jaarlijks af te kopen. Maak dan aan het begin van het seizoen een bedrag van € 45 over op rekeningnummer NL71RABO0362351007 t.n.v. TV Attila met als omschrijving "afkoop werkzaamheden seizoen 20## + naam van de betaler". Ook in dit geval wordt dit bedrag niet op grond van de machtiging geïncasseerd.

Daglidmaatschap

Type Tarief
Daglid € 100
Eenmalige inschrijfkosten € 18


Met een daglidmaatschap kun je tennissen bij T.V. Attila op maandag t/m vrijdag tot uiterlijk 17.00 uur en op zaterdag en zondag vanaf 17.00 uur. Reserveren kan via je computer of telefoon. Met een daglidmaatschap kun je niet deelnemen aan tennislessen, KNLTB competitie en aan activiteiten van T.V. Attila in de avonduren of weekenden, met uitzondering van de clubkampioenschappen. Als daglid word je wel gewoon ingeschreven bij de KNLTB, wat betekent dat je mee kunt doen aan KNLTB-toernooien. Dagleden zijn uitgezonderd van de €45-regeling.

Introductielidmaatschap voor 3 maanden

 Type  Tarief 
Introductielidmaatschap € 50
Introductielidmaatschap + 4 lessen (o.b.v. beschikbaarheid) € 79

 

Met een introductielidmaatschap kun je 3 maanden onbeperkt tennissen bij Attila. De 4 introlessen zijn bedoeld voor mensen zonder tenniservaring. Je krijgt echt de beginselen van het tennissen geleerd. Momenteel gaan mensen met een volledig lidmaatschap voor bij het aanbieden van lessen. We kunnen je dus niet garanderen dat je meteen introles kan volgen.  Een introductielidmaatschap kan maar 1 keer aangegaan worden, na afloop wordt gevraagd of je wil stoppen of dat je volledig lid wil worden.

Opzeggen


Het lidmaatschap wordt aangegaan voor de periode van de ingangsdatum t/m 31 december van het lopende jaar en wordt automatisch verlengd. Opzegging voor het volgende jaar moet schriftelijk of per e-mail aan de ledenadministratie op uiterlijk 30 november van het lopende jaar plaatsvinden. Opzeggen na deze datum betekent dat je € 20 bondskosten moet betalen, omdat de vereniging die dan verschuldigd is aan de KNLTB.

Niet-leden introduceren

Type  Tarief
Introducé per keer €5

 

Als lid mag je per jaar maximaal 10 keer een introducé uitnodigen door digitaal een baan te reserveren en daarbij te kiezen voor ‘introducé’. Het is alleen mogelijk om te introduceren overdag doordeweeks en in de weekenden.

Vragen?

Heb je verder nog vragen over het lidmaatschap? Stel ze via [email protected] 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Mail ons

T.V. Attila

Tirionlaan 1c
3528 BM Utrecht

KVK-nummer

40480659