Overzicht tennismogelijkheden

Tennisvereniging Attila in Utrecht is een gezellige en kleinschalige tennisvereniging, voor en door leden. Het zwaartepunt van ons ledenbestand ligt op de leeftijdscategorie tussen 25 en 40 jaar. Op de 4 kushionkourt banen (vergelijkbaar met hardcourt) kan het hele jaar gespeeld worden. Het tennispark ligt in de wijk Papendorp aan de zuid-westkant van Utrecht, aan de voet van de Prins Clausbrug. Het is vanuit alle richtingen goed en makkelijk te bereiken.

Attila biedt voor zowel de recreatieve als de competitiegerichte speler de juiste gelegenheid. Attila heeft voor nieuwe leden géén wachtlijst. Je kunt bij ons kiezen voor een introductielidmaatschap van 3 maanden of een jaarlidmaatschap.

Dit is wat we bieden qua mogelijkheden:

Vrij spelen: Speel wanneer je wil als Attila lid. Onze banen zijn het hele jaar bespeelbaar. Je kan tot zo laat spelen als je wil omdat we geen buren hebben. Een baan afhangen doe je eenvoudig op de club of via onze app.

Tennisles: Verbeter je spel door lessen te nemen bij onze gekwalificeerde trainer. De lessen worden gegeven op ons tennispark.

Woensdagavond toss: Iedere woensdagavond vanaf 20 uur is het tossavond. Speel een vriendschappelijk partijtje met willekeurige andere Attila leden! Heel geschikt als je nog geen of nauwelijks tenniservaring hebt. Je kunt hier ook een keer heen als je nog geen lid ben om te ervaren hoe het is bij Attila.

Interne competitie: Iedere 2 maanden kun je gratis deelnemen aan een nieuwe ronde van de interne competitie. Hierbij speel je tegen andere Attila leden. De poules worden ingedeeld o.b.v. speelsterkte (van absolute beginners tot gevorderden). De nummer 1 gaat een poule omhoog, de nummer laatst een poule omlaag. Om mee te doen heb je de Scala app nodig.

Toernooien: We organiseren ieder jaar in week 13 (eind maart) ons Attila Open Dubbeltoernooi en in week 36 (begin september) onze Attila Happy Slam (alleen voor Attila leden).

KNLTB Competitie: Zowel in het voorjaar als najaar kun je meedoen aan de KNLTB competitie. Naast de officiële KNLTB competitie kun je namens Attila ook meespelen in de officieuze 8&9 competitie. De 8&9 competitie telt niet mee voor de rating en is bedoeld voor echte beginnende tennissers.

Bedrijfstennis: Voor bedrijven bieden we de mogelijkheid om onze banen te huren. Neem voor meer informatie contact op via [email protected]