Overzicht tennismogelijkheden

Tennisvereniging Attila in Utrecht is een gezellige en kleinschalige tennisvereniging, voor en door leden. Het zwaartepunt van ons ledenbestand ligt op de leeftijdscategorie tussen 25 en 40 jaar. Op de 4 kushionkourt banen (vergelijkbaar met hardcourt) kan het hele jaar gespeeld worden. Het tennispark ligt in de wijk Papendorp aan de zuid-westkant van Utrecht, aan de voet van de Prins Clausbrug. Het is vanuit alle richtingen goed en makkelijk te bereiken.

Attila biedt voor zowel de recreatieve als de competitiegerichte speler de juiste gelegenheid. Je kunt bij ons kiezen voor een introductielidmaatschap van 3 maanden of een volledig lidmaatschap.

Onze mogelijkheden

Vrij spelen: Speel wanneer je wil als Attila lid. Onze banen zijn het hele jaar bespeelbaar. Je kan tot zo laat spelen als je wil omdat we geen buren hebben. Een baan afhangen doe je eenvoudig op de club of via onze app.

Tennisles: Verbeter je spel door lessen te nemen bij onze gekwalificeerde trainer. De lessen worden gegeven op ons tennispark.

Toss: Iedere woensdagavond vanaf 20 uur is het tossavond. Speel een vriendschappelijk partijtje met willekeurige andere Attila leden! Heel geschikt als je nog geen of nauwelijks tenniservaring hebt. Je kunt hier ook een keer heen als je nog geen lid ben om te ervaren hoe het is bij Attila. De toss gaat op dit moment niet door vanwege de coronamaatregelen.

Interne competitie: Je kan wedstrijden spelen tegen andere leden van jouw niveau via de KNLTB Match. Om de 2 weken tref je een nieuwe tegenstander. Een ideale manier om nieuwe mensen te leren kennen en veel te spelen.

Toernooien: We organiseren ieder jaar in week 13 (eind maart) ons Attila Open Dubbeltoernooi en in week 36 (begin september) onze Attila Happy Slam (alleen voor Attila leden). Het Attila Open gaat in 2021 niet door vanwege de coronamaatregelen.

KNLTB Competitie: Zowel in het voorjaar als najaar kun je meedoen aan de KNLTB competitie. Naast de officiële KNLTB competitie kun je namens Attila ook meespelen in de officieuze 8&9 competitie. De 8&9 competitie telt niet mee voor de rating en is bedoeld voor echte beginnende tennissers.

Bedrijfstennis: Voor bedrijven bieden we de mogelijkheid om onze banen te huren. Neem voor meer informatie contact op via [email protected]