Overzicht tennismogelijkheden

Tennisvereniging Attila in Utrecht is een gezellige en kleinschalige tennisvereniging. Het zwaartepunt van ons ledenbestand ligt op de leeftijdscategorie tussen 25 en 40 jaar. Op onze 4 ProBounce banen kan het hele jaar gespeeld worden. Het tennispark ligt in de wijk Papendorp aan de zuid-westkant van Utrecht, aan de voet van de Prins Clausbrug. 

Attila biedt voor zowel de recreatieve als de competitiegerichte speler mogelijkheden. Je kunt bij ons kiezen voor een introductielidmaatschap van 3 maanden of een volledig lidmaatschap.

Onze mogelijkheden

Vrij spelen: Speel wanneer je wil als Attila lid. Onze banen zijn het hele jaar bespeelbaar. Je kan tot zo laat spelen als je wil omdat we geen buren hebben. Een baan afhangen doe je eenvoudig op de club of via onze app.

Tennisles: Verbeter je spel door lessen te nemen bij onze gekwalificeerde trainer. De lessen worden gegeven op ons tennispark.

Toss: We hebben 2 tossmomenten in de week: iedere woensdagavond vanaf 20 uur en iedere vrijdagochtend vanaf 10 uur. Speel een vriendschappelijk partijtje met willekeurige andere Attila-leden! Heel geschikt als je nog geen of nauwelijks tenniservaring hebt. Je kunt hier ook een keer heen als je nog geen lid ben om te ervaren hoe het is bij Attila. 

Interne Ladder competitie: Je kan wedstrijden spelen tegen andere leden van jouw niveau via de KNLTB Match. Om de 2 weken tref je een nieuwe tegenstander. Een ideale manier om nieuwe mensen te leren kennen en veel te spelen. 

Toernooien: We organiseren ieder jaar in week 13 (eind maart) ons Attila Open Dubbeltoernooi en in week 36 (begin september) onze Attila Happy Slam (alleen voor Attila leden). 

KNLTB Competitie: Zowel in het voorjaar als najaar kun je meedoen aan de KNLTB competitie. Naast de officiƫle KNLTB competitie kun je namens Attila ook meespelen in de officieuze 8&9 competitie. De 8&9 competitie telt niet mee voor de rating en is bedoeld voor echte beginnende tennissers.

Mogelijkheden voor bedrijven: Sponsering van Attila is mogelijk, bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam via winddoeken langs de banen.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Mail ons

T.V. Attila

Tirionlaan 1c
3528 BM Utrecht

KVK-nummer

40480659