Tennisles

De tennislessen bij tennisvereniging Attila worden verzorgd door de professionele trainers van Balance Tennis Academy (BTA). De trainers van tennisvereniging Attila zijn Steven Pheifer (voormalig top 100 jeugd NL) en oud-prof Theo Hoek (voormalig #802 van de wereld).

Zomer- en winterlessen

Voor leden met een volledig jaarlidmaatschap bestaat er de mogelijkheid om tennislessen te volgen, zowel voor beginners als voor gevorderden. Er zijn zomerlessen (april t/m september) en winterlessen (oktober t/m februari). Er kan zowel privéles gegeven worden als voor een groep van 4 personen. Bij groepslessen wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met beschikbaarheid en het niveau van trainingsgenoten. De inschrijving van de lessen sluit vaak enkele weken voor de start van de lescyclus. Voor meer informatie en inschrijving kun je terecht op de website van BTA.

Voor vragen over tennisles kun je mailen naar: [email protected]