Tennisles

De tennislessen bij tennisvereniging Attila worden verzorgd door de professionele trainers van Balance Tennis Academy (BTA). De hoofdtrainer van tennisvereniging Attila is oud-prof Theo Hoek (voormalig #802 van de wereld).

Zomer- en winterlessen

Voor leden met een volledig jaarlidmaatschap bestaat er de mogelijkheid om tennislessen te volgen, zowel voor beginners als voor gevorderden. Er zijn zomerlessen (april t/m september) en winterlessen (oktober t/m februari). Er kan zowel privéles gegeven worden als voor een groep van 4 personen. Bij groepslessen wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met beschikbaarheid en het niveau van trainingsgenoten. De inschrijving van de lessen sluit vaak enkele weken voor de start van de lescyclus. Voor meer informatie en inschrijving kun je terecht op de website van BTA.

Introductielessen

Voor introductieleden bestaat de mogelijkheid van een korte serie introductielessen. We bieden een interessante combideal aan:

• 3 maanden introductielidmaatschap + 4 introductielessen voor maar €65,00.

Deze lessen worden gegeven bij voldoende deelname, voor een groep van 4 personen.

Voor informatie en inschrijving kun je terecht op de website van BTA

Voor vragen over tennisles kun je mailen naar: attila.leden@gmail.com

attilabestuur@gmail.com