Over tennisvereniging Attila

Attila (sommige mensen schrijven Atilla) is een gezellige en actieve tennisvereniging, voor en door haar leden.

Onze leden zijn voornamelijk senioren, waarbij de gemiddelde leeftijd tussen 25 en 40 jaar ligt.

Op onze 4 pro kushion (een soort hard court) tennisbanen kan het hele jaar gespeeld worden.

Het tennispark van Attila ligt aan de zuid-oostkant van Utrecht tussen de wijken Papendorp en Kanaleneiland, aan de voet van de Prins Clausbrug. Het is vanuit alle richtingen goed en makkelijk te bereiken.

Attila biedt voor zowel de recreatieve als de competitiegerichte speler de juiste gelegenheid.

Attila heeft voor nieuwe leden geen wachtlijst.

Je kunt direct lid worden en kiezen voor een introductielidmaatschap van 3 maanden of een jaarlidmaatschap. Wil je ook bij deze gezellige club lid worden? Schrijf je in bij Attila