Social Street Clean Up door T.V. Attila

06 september 2021


Op zaterdagochtend 28 augustus om elf uur ’s ochtends stonden vijf leden van Tennisvereniging Atilla klaar met vuilknijpers en vuilniszakken op Kanaleneiland. Na een kop verse koffie – meegenomen en ingeschonken door een enthousiaste Utrecht Schone Stad Coach – gingen we aan de slag. Elf vuilniszakken en twee uur later was er van alles opgeruimd. De oogst: blikjes, allerlei soorten plastic, papier, brood, een kleerhanger, ballonnen, mondkapjes, snoepwikkels en een schoen.

 

 

Een schone stad begint bij jezelf

Zwerfvuil is voor veel mensen een doorn in het oog. Plastic is o.a. gevaarlijk voor vogels, katten en vissen. Ook trekt vuil ongedierte aan, zoals: ratten. Ratten kunnen ziekten met zich meedragen en schade aanrichten. Gooi afval daarom altijd in een afvalbak. Kijk op www.utrecht.nl/afval voor meer informatie over wat te doen met afval en grofvuil. Een schone stad begint bij jezelf! 

Doe je mee?

Tennisvereniging Attila is betrokken bij Kanaleneiland. Tweemaal per week bieden we belangeloos en gratis tennislessen aan voor jeugd uit onze wijk. En dit jaar zijn we gestart om zwerfvuil op Kanaleneiland op te ruimen. De volgende keer staat gepland voor zaterdag 13 november 2021 van 10:30 tot 12:30 uur. Wil je meedoen? Stuur een mail naar [email protected]  

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Mail ons

T.V. Attila

Tirionlaan 1c
3528 BM Utrecht