Regels om te tennissen bij Attila

10 mei 2020

Vanaf maandag 11 mei gaat ons tennispark eindelijk weer open. Een moment waar veel van jullie ongetwijfeld naar uit hebben gekeken. We volgen hierin de regels van de overheid: Buiten sporten in groepen is voor alle leeftijden toegestaan met ingang van 11 mei, als er 1,5 meter afstand tot elkaar kan worden gehouden.

We hanteren bij Attila de volgende regels voor afhangen:

· Vooraf digitaal reserveren is verplicht. Dit kan bij voorkeur via de KNLTB ClubApp.

· Enkelen mag wel, dubbelen is voorlopig niet toegestaan.

· Een reservering voor enkelen is opgehoogd van 30 naar 60 minuten.

· Je mag alleen boeken op hele uren (dus alleen starttijden 18:00, 19:00, 20:00 etc.). Zo voorkomen we gaten in de reserveringen.

· Indien een baan na afloop niet gereserveerd is kun je doorgaan met tennissen.

· Ga na afloop direct naar huis.

· Je mag maximaal 1 x per dag afhangen.

· Je mag maximaal 3 x per week in de piekuren (doordeweeks van 18-21 uur) afhangen.

· Reserveringen hoeven niet meer kort voor aanvang bevestigd te worden op het fysieke afhangbord met je pasje. Dit is ook handig voor nieuwe leden, die hoeven dus niet te wachten tot het pasje er is.

· We verzoeken je zo veel mogelijk buiten de piekuren (doordeweeks van 18-21 uur) te reserveren, zodat ook andere leden kunnen tennissen bij Attila.

Verder geldt:

· Jeugd t/m 18 mag alleen onder toezicht van een ouder tennissen.

· Het afhangbord en de toiletten zijn open.

· De kleedkamers en het clubhuis blijven gesloten.

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen