Inschrijving Attila Open 2020 (21 t/m 29 maart) geopend

04 februari 2020

Het Attila Open Dubbel 2020 actueel rating toernooi is een gezellig KNLTB toernooi in Utrecht. Van 21 t/m 29 maart vindt dit toernooi plaats op de banen van Attila. De toernooicommissie gaat er weer alles aan doen om een gezellige week neer te zetten.

We proberen zoveel mogelijk in poules te spelen, zodat je gegarandeerd bent van meerdere wedstrijden voordat de voorjaarscompetitie weer begint.

De wedstrijden gaan om 2 gewonnen sets, de derde set is een supertiebreak tot de 10 punten. Hierdoor hebben we niet of nauwelijks uitloop van wedstrijden.

Het is een actueel rating dubbel toernooi. Je kan daardoor je niet meerdere keren inschrijven voor dezelfde categorie. Je kunt je wel voorschillende categorieën inschrijven, zoals de dubbel en de mix.

De eerste wedstrijden beginnen doordeweeks om 18:30 uur.

We proberen de geplande wedstrijden tot het finaleweekend al vroeg te publiceren, zodat je hier al zo veel mogelijk rekening mee kan houden in je agenda. In de praktijk moet er soms nog wel wat geschoven worden, maar alles in overleg.

Op vrijdagavond hebben we weer een gezellige avond in ons clubhuis.

Op de finaledag hebben we direct na je wedstrijd de prijsuitreiking, inclusief de befaamde polaroid foto's.

Je kunt je inschrijven viamijnknltb.toernooi.nl

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen