Coronaregels om te tennissen bij Attila

10 mei 2020

We hanteren bij Attila de volgende regels voor afhangen:

· Vooraf digitaal reserveren is verplicht. Dit kan bij voorkeur via de KNLTB ClubApp, of via het inloggedeelte van onze website.

· De tijdsduur van een reservering voor enkelen en dubbelen is opgehoogd naar 60 minuten.

· Je mag alleen boeken op hele uren (dus alleen starttijden 18:00, 19:00, 20:00 etc.). Zo voorkomen we gaten in de reserveringen.

· Indien een baan na afloop niet gereserveerd is kun je doorgaan met tennissen.

· Reserveringen hoeven niet meer kort voor aanvang bevestigd te worden op het fysieke afhangbord met je pasje. Dit is ook handig voor nieuwe leden, die hoeven dus niet te wachten tot het pasje er is.

· We verzoeken je zo veel mogelijk buiten de piekuren (maandag t/m donderdag van 18-21 uur) te reserveren, zodat ook andere leden kunnen tennissen bij Attila.

Verder gelden uiteraard de algemene coronamaatregelen zoals 1,5 meter afstand houden en is de kantine tot nader order gesloten.