Coronaregels om te tennissen bij Attila

10 mei 2020

Vanaf maandag 11 mei is ons tennispark weer open gegaan. Een moment waar veel van jullie ongetwijfeld naar uit hebben gekeken. We volgen hierin de regels van de overheid: Buiten sporten in groepen is voor alle leeftijden toegestaan met ingang van 11 mei, als er 1,5 meter afstand tot elkaar kan worden gehouden.

We hanteren bij Attila de volgende regels voor afhangen:

· Vooraf digitaal reserveren is verplicht. Dit kan bij voorkeur via de KNLTB ClubApp.

· Een reservering voor enkelen en dubbelen is opgehoogd naar 60 minuten.

· Je mag alleen boeken op hele uren (dus alleen starttijden 18:00, 19:00, 20:00 etc.). Zo voorkomen we gaten in de reserveringen.

· Indien een baan na afloop niet gereserveerd is kun je doorgaan met tennissen.

· Je mag maximaal 1 x per dag afhangen.

· Je mag maximaal 3 x per week in de piekuren (doordeweeks van 18-21 uur) afhangen.

· Reserveringen hoeven niet meer kort voor aanvang bevestigd te worden op het fysieke afhangbord met je pasje. Dit is ook handig voor nieuwe leden, die hoeven dus niet te wachten tot het pasje er is.

· We verzoeken je zo veel mogelijk buiten de piekuren (maandag t/m donderdag van 18-21 uur) te reserveren, zodat ook andere leden kunnen tennissen bij Attila.

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen