Toegang en paviljoen

U heeft met uw knltb-pas toegang tot het tennispark. Door uw pasje met de magneetstrip door de lezer te halen, ontgrendelt u het toegangshek. Op dezelfde wijze kunt u ook de deur openen van het deel van het paviljoen waar zich de toiletten en de kleedkamers bevinden. Daar hangt ook het digitale afhangbord en er is een EHBO-doos.

Introductieleden ontvangen, zolang zij nog geen lid zijn van de knltb, een tijdelijke pas. Zij betalen daarvoor een borg van € 25,-

 


foto: Lilian van Rooij

Paviljoen

T.V. Attila heeft het paviljoen in eigen beheer. Dit heeft als consequentie dat wij er ook zelf zorg voor moeten dragen dat er mensen achter de (andere kant van de) bar komen te staan. Wij willen en kunnen niemand verplichten om eens in de zoveel tijd bardiensten te draaien. Maar ... uiteraard zouden wij heel gelukkig zijn als ook nieuwe leden een helpende hand zouden willen toereiken in de vorm van het doen van een bardienst. Het is bovendien één van de mogelijkheden om, in het kader van de 'regeling activiteiten voor de vereniging', te voorkomen dat u € 45,- betaalt.  

Het paviljoen zelf is beperkt open. U heeft, met behulp van uw pasje, wel altijd toegang tot het gedeelte met de toiletten en de kleedkamers. Daar hangt ook het digitale afhangbord en er is een EHBO-doos.