Tennisles

Voor leden met een volledig jaarlidmaatschap bestaat er de mogelijkheid om tennislessen te volgen, zowel voor beginners als voor gevorderden. De tennislessen starten in april, een tweede serie lessen start in oktober. De inschrijving, planning en de uitvoering van de tennislessen worden verzorgd door professionele tennistrainers van Balance Tennis Academy (BTA).
Voor informatie en inschrijving kunnen leden van Attila terecht op de website van BTA: www.balance-tennis.com.
U kunt ook direct klikken op het logo van BTA bovenaan op deze pagina.
De tennislessen worden gegeven op de banen van TV Attila.

Voor introductieleden bestaat de mogelijkheid (onder voorbehoud) van een korte serie lessen en/of tennisclinic.

Voor winterleden is het niet mogelijk in te schrijven voor tennislessen.

Voor vragen over tennislessen kunt u terecht bij de tennislescoördinator van Attila:
Inge Haak,
attila.leden@gmail.com

Door middel van de Nieuwsbrief worden de leden op de hoogte gebracht van de mogelijkheden voor het inschrijven voor tennisles.

Om in te kunnen schrijven voor tennisles dient men lid te zijn van TV Attila
(zie 'lid worden - contributie').