Nieuwsbrief

De leden ontvangen regelmatig een Nieuwsbrief met informatie over de activiteiten van de vereniging en andere actuele informatie. Voor de jeugdleden is er een eigen Jeugdnieuwsbrief. De Nieuwsbrief wordt per e-mail verstuurd. Leden die niet over e-mail beschikken, krijgen de Nieuwsbrief per post thuis gestuurd. Als u zelf iets kwijt wilt in een Nieuwsbrief: wij vernemen dat graag van u. Adres: nieuwsbrief@tv-attila.nl

Afhangbordwebsite

De leden van Attila hebben ook toegang tot de afhangbordwebsite. Daarop is te zien op welke banen gespeeld wordt op dat moment en de uren daarna.
Maar het is vooral een site met allerlei relevante informatie voor leden, zoals nieuwsberichten, een ledenlijst, gegevens van leden van het bestuur en commissies, de activiteitenkalender, een overzicht van competitieteams en lesgroepen.
De website wordt ook gebruikt voor het inschrijven voor evenementen (toernooitjes en clubkampioenschappen) en voor bardiensten.