Route

Sportpark Papendorp - Tennisvereniging Attila - Tirionlaan 1c - 3528 BM Utrecht

Met de auto

Vanaf de A2, afslag 8 (Centrum) Volg richting Centrum / Jaarbeurs / Kanaleneiland over de Ds. Martin Luther Kinglaan. Ga na 990 meter op de rotonde (29 Oktober Plein) rechtsaf naar Beneluxlaan. Ga bij de tweede verkeerslichten, d.w.z. op de rotonde (5 Mei Plein) rechtsaf de Churchilllaan op. Volg de Churchilllaan en ga over de Prins Clausbrug. Onderaan de brug linksaf de Mercatorlaan in. De eerste weg links is de Tirionlaan. Aan uw rechterhand is een parkeerplaats.
Vanaf de A 12, afslag 16 (Papendorp) Volg de borden Papendorp. Rijd de Papendorpseweg af en sla rechtsaf als u aan uw rechterhand het gebouw van Domus Medica ziet. Draai rechtsaf de Mercatorlaan op en volg de bocht naar links. Vlak voor de voetbalvelden aan de rechterhand rechtsafslaan. Dit is de Tirionlaan. Aan uw rechterhand is een parkeerplaats.
Vanaf de A12, afslag 17 (Kanaleneiland) Volg richting Kanaleneiland / Jaarbeurs / Centrum (Europalaan) tot aan rotonde. Neem de derde afslag op de rotonde (Beneluxlaan). Volg de Beneluxlaan tot aan de rotonde (5 Mei Plein). Neem de derde afslag op de rotonde (Churchilllaan). Volg de Churchilllaan en ga over de Prins Clausbrug. Onderaan de brug linksaf de Mercatorlaan in. De eerste weg links is de Tirionlaan. Aan uw rechterhand is een parkeerplaats.
Vanaf de stad Utrecht - Kanaleneiland Volg vanaf het 5 Mei Plein de Churchilllaan. Ga over de Prins Clausbrug. Onderaan de brug linksaf de Mercatorlaan in. De eerste weg links is de Tirionlaan. Aan uw rechterhand is een parkeerplaats.

 


foto: Lilian van Rooij

 

 

 

Met de fiets

Volg vanaf het 5 Mei plein (bij het winkelcentrum Kanaleneiland) de Churchillaan en ga de Prins Clausbrug op. Aan de andere kant van het kanaal linksaf (Mercatorlaan). Direct linksaf de Tirionlaan in. Direct na de voetbalvelden vindt u het toegangshek naar het tennispark.

Vanuit Nieuwegein: Via de A.C. Verhoef onder het viaduct met de A12 door en de Papendorpseweg volgen tot aan de Mercatorlaan. Deze afrijden en vlak voor de voetbalvelden rechtsaf de Tirionlaan op. Aan het eind vindt u links het toegangshek naar het tennispark.

Met de bus

Maandag t/m vrijdag rijden lijn 24, lijn 29 en lijn 195 naar Papendorp.
Heen uitstappen bij halte P+R Papendorp. U loopt dan langs de voetbalvelden (Mercatorlaan) en gaat linksaf de Tirionlaan tot u links het toegangshek naar Attila ziet (± 3 min.)
Terug opstappen bij halte Mercatorlaan (lijn 29) of bij halte P+R Papendorp (lijn 24 en 195).