Uw bedrijf en Attila

Bedrijventennis

Gezonde en fitte mensen op de werkplek is een belangrijk goed. U kunt uw personeel stimuleren tot een sportieve levensstijl met een Bedrijventennis-lidmaatschap bij Attila. Wij bieden u twee varianten:

De Persoonsgebonden Bedrijvenpas: U ontvangt een KNLTB-pas op naam van de medewerker.  Deze is daarmee een volwaardig lid van Tennisvereniging Attila en van de KNLTB. Kosten: € 155,- voor een volledig jaarlidmaatschap. U bepaalt zelf in welke mate u de kosten daarvoor doorberekent aan de betreffende medewerker.

De Algemene Bedrijvenpas:  u huurt een tennisbaan voor één of twee uren op een vaste dag in de week op kantoordagen tussen 17.00 – 19.00 uur. De contractduur is minimaal een half jaar. U ontvangt 2 pasjes op naam van uw bedrijf. U bepaalt zelf welke medewerkers hiervan gebruik maken. De kosten zijn € 22,50 (ex. BTW) per uur per baan.

Informatie en contact

Johan Pastoor
Stichting Attila
telefoon: 06-28192844
e-mail: j.a.p.pastoor@planet.nl

Relatie-evenementen

Tennisvereniging Attila biedt u de mogelijkheid voor het organiseren van een bedrijfsevenement op het tennispark. U kunt hierbij denken aan een sportevenement voor uw eigen personeel of aan een relatie-evenement voor uw klanten of zakenrelaties. Het is mogelijk het tennispark te huren voor een dag of dagdeel. De prijs varieert van € 800,- tot € 2.000,- (ex. BTW), afhankelijk van tijdsduur en het aantal tennisbanen. Desgewenst kunnen wij tennisclinics laten verzorgen door BTA, onze partner voor tennistraining en evenementen.

Bedrijfspromotie

Tennisvereniging Attila wil uw bedrijf graag onder de aandacht brengen. Wij bieden u hiervoor diverse mogelijkheden, zoals: uw logo of tekst op onze website met link naar de website van uw bedrijf; een advertentie in de digitale nieuwsbrief voor leden van Attila; uw bedrijfsgegevens en/of logo op winddoeken of boarding langs de banen. Een overzicht van alle mogelijkheden en de kosten is op aanvraag beschikbaar.